În cadrul modulului "Comenzi producție" am adăugat asistentul "Adaugă din comenzi client". Pentru a utiliza acest asistent trebuie să selectați o comandă de client pe antet. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.3.

La data de 22 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare asistent preluare produse din comanda de client în cadrul modulului "Comenzi producție" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Comenzi productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.3 | Nexus Media