În cadrul modulului „Lansare în producție” am adăugat asistentul „Înlocuiește antecalcul cu rețeta nouă”, care oferă posibilitatea utilizatorului să preia noua rețetă pentru produs, în cazul în care aceasta a fost modificată, iar documentul nu are bon de consum materiale.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.30.

La data de 5 Septembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare asistent „Înlocuiește antecalcul cu rețeta nouă” în cadrul modulului „Lansare în producție” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media