În cadrul modulului "Oferte de la furnizori", în fereastra de editare document, am adăugat asistentul "Import/Actualizare produse ofertă", care permite actualizarea prețurilor și cantităților printr-un fișier Excel. Asistentul permite și adăugarea produselor care nu există pe ofertă, prin bifarea opțiunea "Adăugare articole care nu sunt pe ofertă".
Identificarea produselor se va realiza prin cod extern, cod selecție, cod echivalent, denumire, id sau id extern. Câmpurile utilizate vor fi:
cod_produs - utilizat pentru identificarea codului extern, al codului de selecție sau al codului echivalent;
den_produs pentru denumirea produsului;
id - în formatul ID(PCT_LCR) pentru codul intern al produsului;
id_extern - pentru id-ul extern.
Informațiile actualizate vor fi pret_achizitie și cantitate. În cazul în care se dorește adăugarea produselor noi este obligatorie specificarea ambelor câmpuri.
La selectarea fișierului Excel se va încărca grid-ul cu produsele din fișier, oferind posibilitatea de a compara cantitățile și prețurile noi cu cele actuale.
Funcționalitatea are rolul de a actualiza oferta curentă de la furnizor cu noile prețuri sau produse.

La data de 4 Ianuarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare asistent "Import/Actualizare produse ofertă" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Oferte de la furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.19 | Nexus Media