În cadrul modulului „P.V. de asamblare” am adăugat asistentul „Generare factură”. Cu ajutorul acestui asistent se vor genera facturi pentru produsele asamblate, iar în câmpul „Denumire suplimentară” al primului produs se vor introduce informații cu privire la componente (cantitate + unitate de măsură + denumirea componentei). De asemenea, prețul de vânzare se va calcula în funcție de procentul adaosului completat în câmpul „Procent adaos”. După completarea acestui câmp trebuie să vă mutați pe un alt control pentru a putea realiza calculul.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.7.

La data de 19 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare asistent „Generare factură” în cadrul modulului „P.V. de asamblare” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Lite şi modulul P.V. de asamblare.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7 | Nexus Media