În cadrul modulului "Comenzi clienți" am adăugat asistentul "Adaugă din media comenzilor de la clienți", care permite adăugarea unei cantități medii pentru comenzile dintr-o perioadă selectată de către utilizator. Prețul produselor va fi adus din lista de preț.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.16.

La data de 8 Noiembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare asistent "Adaugă din media comenzilor de clienți" în cadrul modulului "Comenzi de la clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.16 | Nexus Media