În cadrul aplicației Nexus SFA Online se pot adăuga adrese noi de livrare pentru un anumit partener.
La apăsarea butonului "Detalii" din pagina partenerului se va deschide o pagină în care se găsește secțiunea "Adaugă adresă". Aici se vor completa datele necesare, iar la click pe butonul "Adaugă adresă" noua adresă va fi adăugată în baza de date.
Astfel, la adăugarea unei comenzi se va putea selecta noua adresă introdusă din lista de adrese disponibile pentru livrare.

La data de 29 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaugare adrese noi de livrare direct din aplicația Nexus SFA Online prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus SFA Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.10. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.10 | Nexus Media