În cadrul modulului "Contracte prestări servicii clienți" am adăugat posibilitatea de a salva în denumirea suplimentară și adresa spațiului. Pentru a realiza acest lucru trebuie să completați în pagina "Servicii contractate" denumirea suplimentară cu: ADRESA SPATIU: $adresa_spatiu. După generarea liniilor veți observa că această informație a fost completată automat cu adresa spațiului. De asemenea, această informație va fi preluată mai departe și la generarea ratelor contractuale.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.14.

La data de 10 August 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare adresă spațiu în denumirea suplimentară a facturii la facturarea ratelor contractuale prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.14. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.14 | Nexus Media