În fereastra de adăugare/editare promoții am inclus o nouă posibilitate de introducere conditii de aplicare asupra promoțiilor. Astfel, am adăugat butonul "Condiții legate de articole" în meniul asociat butonului "Adaug". Acesta permite adăugarea unor condiții de forma "este/nu este (este diferit de)" pentru o serie de articole selectată. Același lucru se poate realiza și prin intermediul ferestrei actuale, alegând operandul "Produsul" și selectând strict un anumit produs din listă.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.16.

La data de 18 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaug "Condiții legate de articole" în modulul "Promoții" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Promotii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.16 | Nexus Media