În cadrul modulului "Bunuri și servicii - Articole" am adăugat câmpurile "Adaos minim" și "Adaos maxim", reprezentând procentul de adaos minim și maxim admis și va putea fi utilizat ulterior pentru blocarea facturării (Facturi clienți), achiziției mărfurilor cu amănuntul (Facturi furnizori) sau modificării prețurilor pentru marfa cu amănuntul (P.V. modificare preț M.A.) în cazul în care procentul de adaos este mai mare sau mai mic decât cel stabilit în cadrul nomenclatorului de articole.
Aceste două câmpuri au fost adăugate și la importul din Excel, dar și la cel prin API, câmpurile fiind: adaos_minim și adaos_maxim. În cazul în care nu se vor completa procentele de adaos în nomenclator nu se va mai realiza verificarea la facturare sau modificarea prețurilor pentru marfa cu amănuntul. Verificarea se realizează doar în cazul în care s-a completat măcar unul dintre cele 2 procente în Bunuri și servicii - Articole.
În modulul "Marfă cu amănuntul cantitativ" am adăugat avertizarea "Produse care nu respectă procentul de adaos din nomenclator". Avertizarea va putea fi adăugată prin opțiunea "Adaug prin copiere din predefinite", iar în câmpul funcție se va selecta funcția menționată.

La data de 21 August 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaos minim și maxim la nivel de articol prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Articole.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.16 | Nexus Media