Incepand cu versiunea 20.3.59, raportul "Contract individual de munca", din cadrul modulului Contracte de munca, este actualizat.
Astfel, trebuie sa descarcati de pe site-ul Nexus ERP (click aici pentru descarcare ), din sectiunea Utilitare, fisierul sal_contract_de_munca.txt si sa inlocuiti fisierul vechi din folderul Liste, pe care il gasiti in Nexus -> Liste.

La data de 5 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Actualizare raport "Contract individual de munca" din modulul Contracte de munca prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.3.59. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.3.59 | Nexus Media