Începând cu versiunea 22.5 am modificat aplicația NexusERP astfel încât în listele de preț să se poată specifica cota de TVA a articolelor. Implicit, la adăugare articolelor, cota de TVA va fi preluată din nomenclatorul de bunuri si servicii.
Această modificare este utilă, mai ales, clienților care au magazine de tip EMAG în alte tări decât Romania. În acest caz, trebuie modificată lista de pret asociată magazinului online, astfel încât cotele de TVA ale produselor să fie conforme cu cotele de TVA pe care le utilizează țara respectivă. O modalitate ușoară de actualizare a listelor de pret poate fi făcută prin importul dintr-un fisier .xls.


La data de 7 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Actualizare prețuri/stoc/produse EMAG prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Magazine OnLine.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5 | Nexus Media