Am actualizat Nexus Salarii conform COR Revisal 6.0.9
Incepand cu versiunea 23.8.79 am actualizat nomenclatorul de meserii COR v.10.
Pentru actualizarea codurilor COR se apeleaza asistentul din Contracte de munca - Actualizare COR ISCO 88 -> COR ISCO 08 sau COR v.10.
La rularea asistentului se vor actualiza toate contractele de munca la noua versiune de COR.

La trecerea la noua versiune de COR unele coduri nu mai sunt valabile.
Daca in urma validarii fisierului XML in programul Revisal apar erori cu privire la versiunea obligatorie la COR v.10, atunci trebuie indeplinit una din situatiile:
1. fisierul XML trebuie validat in versiunea Revisal 6.0.8
2. daca s-a instalat versiunea 6.0.9 atunci trebuie actualizat COR-ul la contractele respective.


La data de 11 Aprilie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Actualizare Nexus Salarii conform Revisal 6.0.9 prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.8.79. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.8.79 | Nexus Media