Am actualizat in Nexus Salarii in cadrul modulului Contracte de munca modelul de raport Contract de munca conform ORDIN nr. 585 din 2 iulie 2021.

In cadrul sectiunii F - Atributiile postului am introdus fraza:
Atributiile postului sunt prevazute in fisa postului, anexa la contractul individual de munca, cu exceptia microintreprinderilor cu pana la 9 salariati, definite la art. 4 alin. (1) lit. A) din Legea 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, cu Modificarile si completarile ulterioare, care vor completa o scurta caracterizare a activitatii conform anexei.

In cadrul atributiilor care ii revin salariatului am introdus:
f) obligatia de a adera la un fond de pensii administrat privat.

In cadrul atributiilor care ii revin angajatorului am introdus:
c1) sa informeze angajatul cu privire la obligatia de a adera la un fond de pensii administrat privat.

La data de 27 Iulie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Actualizare model Contract de munca conform ORDIN nr. 585 din 2 iulie 2021 prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11.290. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11.290 | Nexus Media