Începând cu versiunea 24.1 operat câteva modificări în modulul Declarația 205:
- vizualizare istoric declarații
- asistent pentru repartizarea automată a dividendelor: Asociații/acționarii pentru care se repartizează dividendele se definesc în modulul Societăți - pagina Asociați/Acționari. Sumele sunt culese din balanță (trebuie să fie create analitice interne.), dar, se pot completa și manual de către operator.
- culegere venituri provenite din încasarea bacșișului de către salariați.
- culegerea impozitului reținut la sursă pe veniturile din chirii (PF): Se operează un document de intrare de tip - Contract. Pe clasa articolului trebuie să existe o taxă de tipul - Impozit pe venit din chirii reținut la sursă PF (Achiziții)

La data de 6 Februarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Actualizare Declarație 205 conform 154/29.01.2024 (începând cu anul de raportare 2023) prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Declaratia 205.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media