Am actualizat declarația 394 conform cu OPANAF 3281/2020. Dacă există operațiuni cu persoane afiliate, trebuie intrat pe partenerul respectiv și bifată opțiunea de "Persoană afiliată".
În declarația 394 se va selecta automat opțiunea "Au fost efectuate operațiuni cu persoane afiliate în perioada de raportare?" cu valoarea "DA" dacă există cel puțin o operațiune cu un partener care are bifată opțiunea de "Persoană afiliată".

La data de 8 Septembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Actualizare D394 conform OPANAF 3281/2020- utilizat începând cu declararea obligaţiilor fiscale aferente lunii septembrie 2020 prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Declaratia 394 v.12.2013.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.18 | Nexus Media