În cadrul modulului „Comenzi pentru furnizori”, am creat posibilitatea ca la adăugarea produselor din „Comenzi de la clienți” să se actualizeze câmpul „Observații” cu numele clientului, numărul și data comenzii de pe care au fost adăugate produsele.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.5.

La data de 5 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Actualizare câmp „Observații” la adăugarea din comenzi clienți în cadrul modulului „Comenzi pentru furnizori” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi pentru furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.5 | Nexus Media