Începând cu versiunea 24.1 am actualizat Situațiile financiare anuale conform OMF nr. 5394/15.12.2023.
Înainte de apelarea procedurilor de culegere și calcul trebuie reinițializate formularele din modelele implicite.
Societățile care au optat pentru exercițiu financiar diferit de anul calendaristic trebuie să specifice, în modulul Societăți, luna de început a anului fiscal, iar la adăugarea bilanțuluii opțiunea Exercițiu financiar va trebui să aibă valoarea Modificat.
Important!
Amintim că, depunerea bilanțului se poate realiza și prin intermediului Dosarului Contabil.
Pentru generarea raportului Note explicative este necesar sa mergeti în modulul Funcții customizate și să importați modelele din categoria Bilant.

La data de 2 Februarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Actualizare bilanț 2023 conform OMF nr. 5394/15.12.2023 prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul Bilant.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media