Am actualizat in aplicatia Nexus ERP (v.20.7.258), in modulul Contracte de munca, rapoartele: Adeverinta angajator si Declaratie pe propria raspundere, conform Ordonantei Militare Nr.3/24.03.2020.
Acestea se gasesc la click-dreapta pe fiecare contract si sunt incluse in gruparea Adeverinte MAI.
Aceste rapoarte sunt disponibile si la asistentul de trimitere rapaorte in bloc pe mail.La data de 27 Martie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Actualizare adeverinte MAI conform Ordonantei Militare Nr.3/24.03.2020, in modulul Contracte de munca prin crearea unui raport nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Aceast raport nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7.252. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7.252 | Nexus Media