Începând cu versiunea 21.13 în aplicația Nexus.Salarii am inclus posibilitatea de generare a actelor adiționale care nu influențează raportările către Revisal.
Acestea se pot adăuga pentru fiecare salariat în parte sau pentru mai mulți salariați în același timp.
De asemenea, am inclus și posibilitatea de tipărire, salvare și trimitere pe email a acestuia, adăugându-l în asistentul de "Tipărire, salvare și Trimitere Email-uri către salariați".

La data de 10 August 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Act adițional de informare non Revisal prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.13. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.13 | Nexus Media