Incepand cu versiunea 22.1 s-a creat un format de functie customizata special destinat pentru generarea fisiereleor de plati salarii prin card: [Continut fisier plati salarii].
Anterior erau utilizate functiile de tip [Continut fisier plati], la comun cu cele utilizate pentru exportul propunerilor de plata si acest lucru putea cauza confuzii sau erori de operare

La data de 24 Noiembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Tip special de functie customizata pentru generarea fisierului de plati salarii pentru banca prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media