Pentru aplicația online depozit am adăugat setarea "Modalitate tratare cantități nelivrate": "Blochează" și "Permite". Dacă opțiunea este setată pe "Permite" se poate crea un document de transfer în baza unei singure comenzi și se poate valida transferul chiar dacă picking-ul nu este complet.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.16.

La data de 10 Noiembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate de picking incomplet (Nexus Online Depozit) prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Depozit Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.16 | Nexus Media