În cadrul modulului "Activități" am adăugat opțiunea "Număr zile afișare activități deschise", care permite vizualizarea tuturor activităților care au data de început efectivă mai mare decât data calculată, cu numărul de zile stabilit de utilizator, în urmă.
De exemplu, pentru data curentă, 19.10.2021, dacă se stabilește un număr de 10 zile, se vor aduce activitățile care au data de început efectivă mai mare decât 09.10.2021.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.15.

La data de 19 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate afișare activități deschise în funcție de numărul de zile prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.14.88. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media