Am introdus in Nexus Salarii optiune pentru mod calcul numar mediu de salariati.
Setarea are ca optiuni:

  • Mod de repartizare timp munca din contract:
    Calculeaza numarul mediu de salariiati dupa optiunea din contractul de munca Repartizare timp munca: Ore de Zi sau Inegal.

    • pentru Inegal : numarul mediu se raporteaza la numarul de ore lucrate din luna / norma contractului de munca
    • pentru ore de zi: conform pontajului (suma efectivelor zilnice de salariati din perioada de referinta, inclusiv din zilele de repaus saptamanal, sarbatori legale si alte zile nelucratoare, la numarul total al zilelor calendaristice.)


  • Repartizare timp munca: numarul mediu se calculeaza pentru toti salariatii conform orelor lucrate din luna / norma contractului de munca

    In cazul in care se selecteaza Repartizare timp munca, numarul mediu va fi calculat pentru toti salariatii in functie de numarul de ore lucrate din bonul de lucru raportat la norma locului de munca.

    In functie de aceasta setare la validarea salariile se va calcula numarul mediu de salariati si contributia la fondul pentru handicap.

    Totodata aceasta setare va influenta si rapoartele :
  • Numar mediu de salariati lunar
  • Numar mediu de salariati anual


    La data de 26 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Optiune mod calcul numar mediu salariati timp inegal prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

    Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

    Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

    | v.21.16 | Nexus Media