S-a modificat modul de notificare a utilizatorilor in cazul fluxurilor de aprobare pe mai multe niveluri. Astfel, la generarea unui astfel de flux de aprobare se vor trimite notificari numai utilizatorilor aflati pe primul nivel. La aprobarea acestuia se vor trimite notificari utilizatorilor de pe urmatorul nivel, samd.


La data de 5 Noiembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare mod trimitere notificari pentru fluxurile de aprobare cu niveluri multiple prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transport Expeditii.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.16 | Nexus Media