Am introdus in Nexus Salarii model predefinit de functie customizabila pentru Plati salarii.
Prin acest model se poate genera fisier TXT, CSV cu orice camp disponibil din setul de date precum si denumirile customizate la campuri.

De exemplu vrem sa creem un format de fiser plata card CSV pentru banca Transilvania avand ca headere coloane in limba engleza:
OrderNumber,SourceAccountNumber,TargetAccountNumber,BeneficiaryName,BeneficiaryBankBIC,BeneficiaryFiscalCode,Amount,PaymentRef1,PaymentRef2,ValueDate,Urgent.

Creem in modulul Functii customizate, o functie cu denumirea: Fisier plata card Custom - Banca Transilvania (CSV) din setul de date: Continut fisier plati (inline).
In cadrul functiei personalizam campurile:

 • nume_fisier = numele fisierului exportat pe disc (ex: plata_salarii_salariati.csv)
 • continut_fisier = informatii headere coloane + informatii plata salarii personal
 • filtru la functie cu codul bancii prin care se face viramentul

  Dupa personalizarea functiei, se poate apela din cadrul modulului:
  Salarii -> Fisier card - > Generare fisier plati pentru banca in format customizat unde se va specifica functia custom creata mai sus.


  La data de 9 Noiembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Fisier plata card salarii prin functii customizate prin modificarea procedurilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

  Această modificare de procedră o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.14. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

  Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

  | v. urmatoare | Nexus Media