Pentru a emite bonuri fiscale, aplicația Nexus Online Facturare folosește casa de marcat Activa Mini. Dispozitivul Android pe care este instalată aplicația de Facturare este conectat cu casa de marcat cu ajutorul aplicației ZfpLabServer și prin bluetooth, bineînțeles. Aplicația ZfpLabServer poate fi descarcată de aici: https://download.nexuserp.ro/files/suport/zfplabserver.apk.
Un avantaj considerabil al integrarii casei de marcat în aplicație îl reprezintă faptul că nu mai sunt necesare două dispozitive pe teren: și casa de marcat și imprimanta. Pe langa emiterea bonurilor, acum poți tipări factura, chitanța sau comanda direct de pe casa de marcat.

La data de 22 Noiembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Integrare Casă de marcat Activa Mini în Nexus Online Facturare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Facturare Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media