Am actualizat aplicatia Nexus Facturare Online astfel incat pagina de start sa fie mai prietenoasa cu utilizatorul.
Acum principalele activitați din aplicație sunt afișate cu ajutorul unor butoane mari și colorate pentru a facilita utilizarea aplicației.
Deasemenea adăugarea produselor pe factură sau bon se face de pe o pagină separată, la fel și afișarea facturilor, încasărilor, bonurilor și comenzilor se realizează tot pe ferestre separate.
Au fost adaugate butoane pentru tiparirea Raportului Z si Raportului X de pe casa de marcat.

La data de 22 Noiembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Funcționalități noi în aplicația Nexus Facturare Online prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Facturare Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media