In nomenclatorul de utilizatori -> Editare utilizator -> Pagina Avertizari am adaugat un nou tip de avertizare: "Avertizare prin mesageria interna cu privire la instalarea unui patch nou". Aceasta notifica utilizatorii asupra faptului ca in timpul instalarii unui nou patch pe server acestia aveau aplicatiile deschise.
Este obligatoriu ca dupa instalarea unui patch pe server aplicatiile sa fie inchise si redeschise pentru a prelua toate modificarile instalate.

La data de 19 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Avertizare la instalarea unui nou patch pe server prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.16 | Nexus Media