În grupul "Deconturi și declarații fiscale" a fost adăugat un nou modul "Declarația 700".
Declarația poate fi generată automat prin apăsarea butonului "Generează declarația", care aduce toate modificările operate în vectorul fiscal în luna curentă, sau poate fi adăugată manual cu ajutorul butonului "Adaug". În forma de editare am inclus și un buton care actualizează obligațiile de plată conform modificărilor din vectorul fiscal.
De asemenea, declarația poate fi depusă și prin intermediul modulului "Dosar contabil".

Modulul este inclus in versiunea 19.23

La data de 26 Iunie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare 700 - Declarație pentru înregistrarea/modificarea în mediu electronic a categoriilor de obligații fiscale. prin crearea unui modul nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Aceast modul nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.23. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.23 | Nexus Media