CREDITPLUS SRL

softerp.ro

Credit Plus S.R.L. oferă, în principal, servicii de distribuție, implementare și consultanță pentru produsele Nexus. Urmărim eficientizarea proceselor interne și externe din cadrul departamentelor de contabilitate, HR, vânzări, etc. Deasemenea, realizăm analize de activitate pentru a propune clienţilor noştri cele mai indicate soluţii şi persoanlizări software.

Simblu Soft S.R.L. oferă, în principal, servicii de distribuție, implementare și consultanță pentru produsele Nexus. Urmărim eficientizarea proceselor interne și externe din cadrul departamentelor de contabilitate, HR, vânzări, etc. Deasemenea, realizăm analize de activitate pentru a propune clienţilor noştri cele mai indicate soluţii şi persoanlizări software.

DISTRINEX SRL este specializată în furnizarea de soluții software pentru diferite tipuri de afaceri. Aceste soluții software sunt proiectate pentru a ajuta companiile să își gestioneze eficient operațiunile de afaceri, inclusiv gestionarea lanțurilor de aprovizionare, procesarea comenzilor, gestionarea stocurilor, urmărirea activelor și gestionarea resurselor umane.

AS DEVELOPMENT SRL

Firma noastra se ocupa cu implementarea si vanzarea produselor Nexus Media. Am spus bine "ïmplementarea", in primul rand. De ce? Pentru ca principala noastra grija este satisfactia clientului prin serviciile post-vanzare. Sunt convins ca nu de multe ori ati avut nevoie de parerea unui specialist in utlizarea produselor Nexus Media. Nu trebuie sa-l mai cautati. L-ati gasit!

CLEMAROM SRL

Ionuţ Alexandru | 0740-829-650

clemarom@gmail.com

Clemarom SRL oferă o gamă extinsă de servicii și soluții cu scopul de a-și ajuta clienții în identificarea și atingerea obiectivelor, furnizând tehnologii și soluții software ERP profesionale, care să se alinieze cu viziunile și novoile afacerii lor.

DATATEAM SRL

Sorin Simionescu | 0722-224-476

office@datateam.ro

ECRSERV IASI SRL

ecrserv.ro

FORBIT SPACE S.R.L.

forbit.ro

Dan Alexandru Ciubotariu | 0743.602.133

suport@forbit.ro

GRAFDATA SRL

grafdata.eu

MICRO MVG XECUTIVE SRL

Gabriela Melinte | 0755-494-533

micromvg1@gmail.com

NEXY SOFT SOLUTION SRL

PFA PETRISOR LAURENTIU-CONSTANTIN

Lautenţiu Petrişor | 0770-971-690

l_petrisor@yahoo.com