Declaraţia 600 - instrument web online

Declarație privind venitul asigurat la sistemul public de pensii OPANAF nr.4140/2017 (începând cu anul de raportare 2018)

Ați avut în 2017 venituri altele decât cele din salarii și pensii? Cum ar fi: dividende, chirii, activități independente, investiții, activități agricole, etc.
Daca da și dacă aceste venituri au cumulat o valoare mai mare decât 22800 lei (=1900 lei x 12 luni), atunci trebuie să depuneți declarația 600 pentru anul 2018 până la data de 31 ianuarie 2018.

Noi am creat un asistent web online și gratuit Declaraţia 600, care să vă ajute să realizați mai uşor această declarație (click pe butonul albastru de mai jos).
Parcurgeți, pas cu pas, paginile asistentului și completați cu atenție datele cerute, iar în final veți obține declarația 600 completată în format PDF cu XML automat atașat în PDF.

Descărcați PDF-ul, verificați încă o data că ați completat corect toate datele şi procedați, după caz, astfel:

  • Deschideți fișierul PDF și tipăriți-l la imprimantă, după care semnați declarația 600 și trimiteți-o prin poștă la ANAF sau depuneţi-o la ghişeul ANAF.
  • În cazul în care Împuternicitul este o alta persoană (contabilul dvs. care are semnătura electronică) trimiteți-i acestuia fișierul PDF prin email.
  • Dacă aveți propriul certificat cu semnătura electronică semnați electronic declarația 600 și încărcați-o online pe site-ul ANAF.ro

Datele introduse nu vor fi salvate/stocate pe serverele noastre sau în fişiere cookie pe calculatorul dvs.
Datele introduse vor fi reținute doar atât timp cât navigați în paginile site-ului pentru ca în final să putem genera declarația 600 pentru dvs.
Dacă doriți să procesați o nouă declarație 600 - pentru o altă persoană – trebuie să reveniţi la această pagină de start și să apăsaţi din nou butonul de ma jos.


și cu termenii și condiţiile generale de utilizare ale site-ului nostru.