Arată rezultatele pentru card

46 rezultate găsite.

 • | Noutăți

  Fisier plata card salarii prin functii customizate

  Am introdus in Nexus Salarii model predefinit de functie customizabila pentru Plati salarii. Prin acest model se poate genera fisier TXT, CSV cu orice camp disponibil din setul de date precum si denumirile customizate la campuri. De exemplu vrem sa creem un format de fiser plata card CSV pentru banca Transilvania avand ca headere coloane in limba engleza: OrderNumber,SourceAccountNumber,TargetAccountNumber,BeneficiaryName,BeneficiaryBankBIC,BeneficiaryFiscalCode,Amount,PaymentRef1,PaymentRef2,ValueDate,Urgent. Creem in modulul Functii customizate, o functie cu denumirea: ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Situație plăți în cont card - Tichete de masă

  Întrucât pe piața furnizorilor de tichete de masă au apărut și băncile (în momentul de fată: Unicredit și Transilvania), începând cu versiunea 21.8, în modulul "Personal" am inclus câmpul "Cont card plată tichete masă". Acest câmp se completează cu contul IBAN aferent încasării contravalorii tichetelor de masă. În modulul de "Salarii" am adăugat butonul "Situație plăți în cont card - Tichete de masă" care va genera fișierul pentru bancă.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Include beneficii extrasalarii in rest de plata card/numerar chenzina 2

  Am introdus in Nexus Salarii in cadrul modulului Salarii posibilitatea de includere sume nete din premii cu optiunea de Extrasalarii in restul de plata card/numerar din Chenzina II. In cazul in care aceste premii sunt marcate ca platite in avans ele nu vor fi incluse in restul de plata din chenzina II. Suma neta de la premiu va fi salvata in restul de plata in functie de optiunea Platit card de la premiu.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Drepturi de efectuare încasare cu numerar, card și tichete în interfața NexusEasyRetail

  Am adăugat în pagina cu drepturi din cadrul modulului Aparate de marcat fiscale - POS-uri din aplicația NexusERP (v. 20.16.27.) 3 drepturi noi, cu status "Permis" sau "Blocat": - Plată cu numerar - Plată cu card - Plată cu tichete. Astfel în cazul în care sunt locații în care nu se utilizează una din cele 3 tipuri de încasare, atunci poate fi dezactivată punctual. Modificarea are efect asupra tuturor tipurilor de interfațe din aplicația NexusEasyRetail.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Implementare POS UniCredit

  In NexusPrint am implementat protocolul de comunicatie cu POS-ul Ingenico pentru banca UniCredit. Protocolul poate fi setat in NexusERP, in modulul Aparate de marcat fiscale->Pos-uri bancare->Adaug->Protocol comunicatie si aici alegand "Ingenico - UniCredit".

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Generare fișier plată salarii card pentru banca Sanpaolo Romania S.A

  Am introdus în Nexus Salarii in cadrul modulului Salarii opțiune de salvare fisier plată salarii card pentru banca Sanpaolo Romania S.A. Coloane: Denumire Beneficiar, Detalii plată 1, Detalii plată 2, Detalii plată 3, Detalii plată 4, Suma, Cod IBAN Beneficiar, Cod IBAN Plătitor, Cod IBAN comisioane, Metoda de procesare, Data de execuție, Număr de evidență a plății, CUI/CNP Beneficiar.

  Citește mai mult