Arată rezultatele pentru activitati finalizate

40 rezultate găsite.

 • | Noutăți

  Posibilitate afișare activități deschise în funcție de numărul de zile

  În cadrul modulului "Activități" am adăugat opțiunea "Număr zile afișare activități deschise", care permite vizualizarea tuturor activităților care au data de început efectivă mai mare decât data calculată, cu numărul de zile stabilit de utilizator, în urmă. De exemplu, pentru data curentă, 19.10.2021, dacă se stabilește un număr de 10 zile, se vor aduce activitățile care au data de început efectivă mai mare decât 09.10.2021. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.15.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Activitati programate/Trimitere rapoarte extensie noua

  Am introdus posibilitatea trimiterii pe email a rapoartelor in format Excel continand doar datele brute ale acestora. Pentru acest lucru, deschideti ferestra Instrumente->Activitati programate->Trimitere rapoarte->Trimitere rapoarte pe email si in gridul cu rapoarte, alegeti unul dintre tipurile de format: XLS-DATA sau XLSX-DATA. ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Drept nou, "Vizualizare activități alocate altor utilizatori din echipă" în cadrul modulului "Activități"

  Am adăugat în lista de drepturi disponibile pentru modulul "Activități" din cadrul aplicației NexusERP (v.20.19) un drept nou, "Vizualizare activități alocate altor utilizatori din echipă" (implicit nebifat). În cazul în care acest drept va fi bifat, atunci în modulul "Activități" utilizatorul conectat va putea vizualiza pe lângă activitățile create de el sau alocate lui și activitățile alocate pe echipele din care face parte, fie că este șef de echipă, fie ca este doar membru al echipei. În cazul în care va dori să vadă activitățile ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Mutare module din pagina Instrumente

  Am modificat aplicația NexusERP (v.20.08) astfel încât modulele ce se puteau accesa din pagina "Instrumente" a meniului: Atașamente, Activități, Avertizări, Aprobări, Log operare, Note, Arhivă mesaje, vor putea fi accesate ca și celelalte module existente în aplicație, din cadrul meniului din stânga. Acestea vor fi incluse in grupul "Nomenclatoare și unelte", subgrupul "Instrumente".

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Cod CAEN la nivel de gestiune, pentru declararea veniturilor din activitati secundare in D394

  In scopul declararii veniturilor din activitati secundare in declaratia 394, incepand cu versiunea 19.31.40 NexusERP permite setarea unui cod CAEN la nivel de gestiune. Astfel, toate veniturile din vanzarea bunurilor si serviciilor din respectiva gestiune se vor declara pe codul CAEN specificat pe aceasta, indiferent daca la nivel de articol s-a setat sau nu un alt cod CAEN. Aceasta abordare permite declararea corecta pe coduri CAEN si in cazul in care acelasi articol se vinde in cadrul mai multor activitati (restaurant, benzinarie, spalatorie, magazin, etc.).

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Modificare trimitere rapoarte in Activitati automate

  In fereastra Activitati automate, am creat task-ul Trimitere rapoarte, care reuneste functionalitatile task-urilor pentru generarea rapoartelor Rapoarte pt. terti, Rapoarte pt. utilizatori, Facturi de achitat, Facturi de incasat si Stocuri critice, acestea fiind eliminate. De asemenea, am introdus optiunea Tip raport pentru a diferentia rapoartele trimise catre clienti de celelalte tipuri de rapoarte care sunt trimise doar utilizatorilor. Ca si pana acum, rapoartele se configureaza din ferestrele specifice din modulele corespunzatoare fiecarui raport.

  Citește mai mult