Arată rezultatele pentru Receptie facturi

419 rezultate găsite.

 • | Noutăți

  Recepție marfă în aplicația NexusEasyRetail

  Am modificat aplicația NexusEasyRetail (v. 20.8) astfel încât utilizatorii să aibă posiblitatea de a confirma recepția mărfii. Functionalitatea este disponibilă pentru toate tipurile de interfață. Astfel, în cazul în care pe gestiunea de vânzare sunt înregistrate Facturi sau Avize de însotire marfă de la furnizori ce conțin produse nerecepționate, acestea pot fi regăsite în aplicația NexusEasyRetail, pe pagina "Receptionează marfa". Aici utilizatorii pot vizualiza produsele de pe fiecare document în parte și au posibilitatea de a modifica cantitatea recepțion ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Asistent Tipărire și/sau Salvare pe disc atașamente facturi propunere de plată

  În cadrul modulului "Propuneri de plată", în fereastra de editare a unei propuneri, am adăugat asistentul pentru salvarea pe disc sau tipărirea în bloc a atașamentelor facturilor cuprinse în document. Asistentul permite filtrarea după partener și tip atașament, iar tipărirea se face în ordinea afișării în tabel. Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.14.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Adăugare câmp "Factură emisă după inspecția fiscală" în cadrul modulelor "Facturi clienți" și "Facturi furnizori"

  Începând cu versiunea 21.15, în modulele "Facturi clienți" și "Facturi furnizori" am adăugat opțiunea "Factură emisă după inspecția fiscală". Implicit, nu este afișată, însă se poate adăuga folosind fereastra de configurare. Facturile care au bifată această opțiune vor fi contorizate la rândurile: "FP - FACTURI PRIMITE DUPĂ INSPECȚIA FISCALĂ", "FE - FACTURI EMISE DUPĂ INSPECȚIA FISCALĂ" din Decontul de TVA.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Posibilitate generare BCM/BCO la creare NIR din "Facturi furnizori"

  În fereastra de "Creare NIR" dintr-o factură de furnizor am adăugat opțiunea "Generare bon consum". Dacă se optează pentru acest lucru, utilizatorul trebuie să selecteze primitorul și centrul de profit în vederea generării BCM/BCO. Ulterior, odată ce NIR-ul a fost creat se va genera și consumul materiilor/obiectelor de inventar. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.12.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Creare asistent "Adăugare produse din avize", în cadrul modulului "Facturi clienți"

  În cadrul modulului "Facturi clienți" am adăugat asistentul "Adaugă produse din avize". În tabelul din partea superioară vor fi aduse toate produsele din avize, iar în cel de-al doilea vor fi avizele aferente produselor. Utilizatorul va avea posibilitatea de a stabili cantitatea facturată, iar aceasta se va repartiza automat pe fiecare aviz în ordinea datei. De asemenea, în grid-ul cu produse s-a adus o coloană cu "Preț de vânzare", care va suprascrie prețul produselor din avize. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.11.176.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Adăugare câmp "Plată intrabancară" în cadrul asistentului "Adaug facturi furnizori", din modulul "Propuneri de plată"

  În cadrul asistentului "Adaugă facturi furnizori", din modulul "Propuneri de plată" am adăugat câmpul "Plată intrabancară". În cazul în care partenerii au IBAN din aceeași bancă cu cea selectată pe antetul propunerii de plată, atunci acest câmp va veni bifat. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.10.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Import câmp "Activitate" pe Centru de profit, în cadrul importurilor de facturi clienți, prin protocolul Smart Bill

  În cadrul importurilor de facturi clienți, prin protocolul "Smart Bill" am adăugat posibilitatea de a importa câmpul "Activitate" pe centru de profit, în cazul în care acesta este completat. 1. În cazul în care câmpul nu este trimis importul nu va genera eroare. 2. Dacă s-a completat o valoare în câmpul "Activitate" și respectiva denumire nu se regăsește în nomenclatorul de centre de profit va fi generată eroare de import. 3. Dacă în fișier există câmpul, dar nu s-a completat nicio valoare, linia respectivă se va importa fără centru de pro ...

  Citește mai mult