Arată rezultatele pentru Picking comenzi

321 rezultate găsite.

 • | Noutăți

  Picking din comenzi de la clienți către o locație fixă de ieșire

  În aplicația "Nexus Online Depozit" s-a inclus o nouă secțiune - "Transfer către ieșire" - destinată picking-ului comenzilor de client (una sau mai multe comenzi odată) către o locație fixă de ieșire. În primă fază se va selecta/scana locația fixă de ieșire, după care se va/vor selecta comanda/comenzile dorite. Ulterior, interfața va pune la dispoziție lista cu produsele din comenzi și locatiile în care sunt depozitate pentru realizarea transferului către locația fixă aleasă. În aplicația "Nexus Online Livrări", la finalizarea procesu ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Posibilitate de picking incomplet (Nexus Online Depozit)

  Pentru aplicația online depozit am adăugat setarea "Modalitate tratare cantități nelivrate": "Blochează" și "Permite". Dacă opțiunea este setată pe "Permite" se poate crea un document de transfer în baza unei singure comenzi și se poate valida transferul chiar dacă picking-ul nu este complet. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.16.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Opțiune "Completare cantități inițiale" în modulul Comenzi producție

  Începând cu versiunea 21.15 în modulul Comenzi producție este disponibilă o opțiune nouă: Completare cantitati initiale. Prin intermediul acestei opțiuni se oferă posibilitatea utilizatorului de a selecta momentul actualizării cantităților inițiale. Valori posibile: La validare: La validarea documentului Cantitatea initială se va actualiza cu valoarea din cămpul Cantitate. La adăugare: La adăugarea articolelor Cantitatea initiala va prelua valoarea din cămpul Cantitate. Implicit: La validare . Opțiunea are afect atâ ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Opțiune nouă "Includ discount-uri pe aviz" în modulul Comenzi de la clienti

  În opțiunile modulului "Comenzi de la clienți" am adăugat o nouă setare "Includ discount-uri pe aviz". Această opțiune are efect doar pentru produsele din comandă care conțin discount. În cazul în care opțiunea este activă, la generarea avizului discount-ul va fi adăugat pe avizul de însoțire. În cazul în care opțiune este debifată, avizul nu va conține discount-urile asociate produselor de pe comandă. La generarea facturii din aviz, discount-urile se vor prelua de pe comanda de client.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Asistent "Generare comenzi interne" din Comenzi producție

  În cadrul modulului "Comenzi producție" am adăugat asistentul "Generare comenzi interne". În cazul în care există produse pe stoc, iar acel subansamblu nu a fost trimis în lansare se va genera comanda internă pentru necesarul rămas. Utilizatorul are posibilitatea de a selecta contul de pe care vrea să aducă, dar și gestiunea. Dacă nu se selectează nicio gestiune, atunci vor fi aduse produsele de pe toate gestiunile unde există stoc. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.15.

  Citește mai mult