Arată rezultatele pentru Decont tva

192 rezultate găsite.

 • | Noutăți

  Jurnalizare Decont TVA

  Începând cu versiunea 20.13 am modificat modul de afișare din modulul "Decontul de T.V.A. / Dec. 390", astfel încât să putem vizualiza istoricul declarațiilor în pagina principală.

  Citește mai mult
 • | Articol centru de informații

  Procedura de soluționare a deconturilor de TVA cu sume negative: precizări ANAF

  ANAF informeaza contribuabilii ca, in Monitorul Oficial al Romaniei nr.262/ 13.04.2017 a fost publicat OPNAF 1232/2017 privind modificarea si completarea OPNAF 3699/2015 pentru aprobarea Procedurii de solutionare a deconturilor cu sume negative de taxa pe valoarea adaugata cu optiune de rambursare si pentru aprobarea modelului si continutului unor formulare. Noua reglementare este menita sa conduca, atat la solutionarea prompta a solicitarilor contribuabililor, cat si la o utilizare eficienta a resurselor administratiei fiscale si se aplica deconturilor cu sume negative de TVA cu optiune de ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Culegere date in Decontul de TVA - modalitati de operare date in documentele primare

  Decont TVA (D300) explicatii completare randuri Nexus ERP permite generarea automata a Declaratiei 300 urmand pasii: Contabilitate -> Deconturi si declaratii fiscale -> Decontul de TVA/Dec. 390. Aceasta operatie se face in urma inregistrarii de catre utilizator, a documentelor. Urmarind fiecare camp din declaratie, vom stabili in cele ce urmeaza care sunt campurile obligatorii a fi completate in facturi pentru ca sumele sa fie corect preluate in Declaratia 300. Formularul (300) "Decont de taxa pe valoarea adaugata" se completeaza de persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA co ...

  Citește mai mult
 • | Articol centru de informații

  De unde se culeg informatiile pentru decontul de TVA?

  Informatiile pentru calculul decontului TVA culeg jurnalele vanzari cumparari. Datele jurnale sunt preluate documente. cazul notelor contabile manuale TVA acestea nu apar jurnale, astfel incat va trebui configurata nota contabila respectiva intr-un document valoric modulul Nomenclatoare, unde alege contul corespondent relatia contabila.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Jurnale de vanzari si cumpari - Decont TVA- optiune tip decont

  Modul Xecutive.SQL.Decontul de TVA Am introdus la rapoartele Jurnal de vanzari si cumparari optiune de afisare decont: Lunar, Trimestrial 2 luni, Trimestrial, Semestrial, Anual. Aceasta optiune este utila atunci cand Decontul este diferit de Lunar (optiune din setari modul) dar se doreste listarea jurnalelor numai pentru luna in curs.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Decont TVA - preluare sold anterior

  Xecutive.SQL In modulul Decont de TVA am introdus la Optiuni->Setari setarea "Preluare sold TVA anterior din". Daca se seteaza "Decont" soldul TVA al perioadei precedente este extras din decontul anterior, iar daca se seteaza "Balanta" soldul va fi extras din balanta.

  Citește mai mult