Arată rezultatele pentru Cont

271 rezultate găsite.

 • | Noutăți

  Setări noi în cadrul aplicațiilor online "Cont client Plus" și "Cont client PRO"

  În cadrul aplicațiilor online "Cont client Plus" și "Cont client PRO" am adăugat opțiunile "Domeniu plăți online", "Generare link plată facturi", "Valabilitate link plată facturi (zile)", "Generare link feed produse pentru parteneri" și "Valabilitate link feed produse pentru parteneri (zile)". Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.15.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Adăugare câmpuri "cont_cr_gest" și "cont_db_gest" în cadrul importului de bonuri de consum

  În cadrul importului de bonuri de consum materiale am adăugat câmpurile "cont_cr_gest" și "cont_db_gest". Pentru mai multe informații accesați link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=767. De asemenea, am adăugat posibilitatea de a importa aceste câmpuri și prin procedura webapi_import_bonuri_consum. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.11.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Optimizare import extrase de cont

  Incepand cu versiunea 21.10.143, in cadrul asistentului de import extrase de cont din modulele "Banca in lei" si "Banca in devize" am adaugat optiunea "Importa toate inregistrarile selectate intr-o singura tranzactie". Importul intr-o singura tranzactie are avantajul ca, in cazul aparitiei unei erori, se revine la starea dinaintea importului, adica niciun document nu e importat si se poate relua procedura de import dupa corectarea erorii. Dezavantajul acestei metode este blocarea operarii de documente in banca, de catre alti utilizatori, pe perioada importului. D ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Situație plăți în cont card - Tichete de masă

  Întrucât pe piața furnizorilor de tichete de masă au apărut și băncile (în momentul de fată: Unicredit și Transilvania), începând cu versiunea 21.8, în modulul "Personal" am inclus câmpul "Cont card plată tichete masă". Acest câmp se completează cu contul IBAN aferent încasării contravalorii tichetelor de masă. În modulul de "Salarii" am adăugat butonul "Situație plăți în cont card - Tichete de masă" care va genera fișierul pentru bancă.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  "Cont produs" în modele BCM

  În versiunea 20.17 am adăugat posibilitatea de selecție "Cont produs" în cadrul modelelor definite pentru aplicația "Nexus Online Bonuri Consum". Dacă se alege un cont, atunci căutarea produselor în stoc se va realiza doar de pe acest cont.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Export date extrase cont din cadrul asistentului de Import extrase de cont din modulul Banca in lei

  Am adăugat în cadrul asistentulului "Import extrase de cont" din cadrul modulul Banca in lei - aplicația NexusERP (v.20.9.93) butonul "Export date". Acesta oferă utilizatorului posibilitatea de a exporta într-un fișier excel tranzacțiile importate din fișierul de extrase primit de la banca. Utilizatorul poate astfel modifica fișierul excel și ulterior poate importa datele aferente prin intermediul asistentului "Import încasări și plăti prin protocolul Importex".

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Câmpuri noi în nomenclatorul de gestiuni: "Cont încasări moderne" și "Mod repartizare voucher"

  Am adăugat în aplicația NexusERP (v.20.9.), în cadrul modulului "Gestiuni", câmpurile "Cont încasări moderne" și "Mod repartizare voucher". Astfel, la închiderea fiscală a bonurilor, în cazul în care se generează monetare, sumele aferente fiecărui tip de plată se vor duce în financiar pe contul corespunzător fiecărui tip de plată. Pentru încasarea cu voucher, modul de repartizare implicit a valorii acestuia este pe credit, utilizatorul având posibilitatea de a opta pentru repartizarea pe contul de tichete.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Afișare cont alternativ în cadrul raportului „Fișă cont”, din modulul „Balanță de verificare”

  În cadrul raportului „Fișă cont”, din modulul „Balanță de verificare” am adăugat setarea „Afișare cont alternativ”. În cazul în care această opțiune este bifată și există cont alternativ, atunci se va afișa contul alternativ, iar dacă nu, se va afișa contul din balanța de verificare. Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.8.

  Citește mai mult