Arată rezultatele pentru Aplicatii online

108 rezultate găsite.

 • | Noutăți

  Integrare Casă de marcat Activa Mini în Nexus Online Facturare

  Pentru a emite bonuri fiscale, aplicația Nexus Online Facturare folosește casa de marcat Activa Mini. Dispozitivul Android pe care este instalată aplicația de Facturare este conectat cu casa de marcat cu ajutorul aplicației ZfpLabServer și prin bluetooth, bineînțeles. Aplicația ZfpLabServer poate fi descarcată de aici: https://download.nexuserp.ro/files/suport/zfplabserver.apk. Un avantaj considerabil al integrarii casei de marcat în aplicație îl reprezintă faptul că nu mai sunt necesare două dispozitive pe teren: și casa de marcat și imprimanta. Pe langa emiterea bonurilor, ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Funcționalități noi în aplicația Nexus Facturare Online

  Am actualizat aplicatia Nexus Facturare Online astfel incat pagina de start sa fie mai prietenoasa cu utilizatorul. Acum principalele activitați din aplicație sunt afișate cu ajutorul unor butoane mari și colorate pentru a facilita utilizarea aplicației. Deasemenea adăugarea produselor pe factură sau bon se face de pe o pagină separată, la fel și afișarea facturilor, încasărilor, bonurilor și comenzilor se realizează tot pe ferestre separate. Au fost adaugate butoane pentru tiparirea Raportului Z si Raportului X de pe casa de marcat.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Posibilitate de picking incomplet (Nexus Online Depozit)

  Pentru aplicația online depozit am adăugat setarea "Modalitate tratare cantități nelivrate": "Blochează" și "Permite". Dacă opțiunea este setată pe "Permite" se poate crea un document de transfer în baza unei singure comenzi și se poate valida transferul chiar dacă picking-ul nu este complet. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.16.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Setare "Detalii afișate la căutare" pentru aplicația online Transferuri

  În aplicația NexusERP fost adăugată setarea "Detalii afișate la căutare" cu următoarele valori disponibile pentru afișare: Cod, Stoc, Preț achiziție, Număr lot. Afișarea rezultatelor la căutarea produselor pe un transfer deschis (Nexus Online Transferuri) se va face în funcție de această setare. La afișarea prețului de achiziție se ține cont în schimb și de dreptul de vizualizare preț achiziție existent deja. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.11.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Posibilitate deconectare utilizatori din aplicațiile online

  În cadrul modulului "Aplicații online" am adăugat asistentul "Deconectare utilizatori aplicații online" în lista de asistenți disponibili. Acesta deconectează, în bloc, utilizatorii din aplicații selectați. De asemenea, acest lucru este posibil și prin intermediul butonului "Deconectare" de pe forma de editare a unei aplicații online. Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.15.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Setări noi în cadrul aplicațiilor online "Cont client Plus" și "Cont client PRO"

  În cadrul aplicațiilor online "Cont client Plus" și "Cont client PRO" am adăugat opțiunile "Domeniu plăți online", "Generare link plată facturi", "Valabilitate link plată facturi (zile)", "Generare link feed produse pentru parteneri" și "Valabilitate link feed produse pentru parteneri (zile)". Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.15.

  Citește mai mult