| Retail | 203

Târgul de case de Marcat şi soluții informatice de gestiune - ediția VI 2016 a avut loc sub egida Patronatului Comercianților şi Servisanților de Case de Marcat din Romania şi a reunit în perioada 21-23 octombrie 2016 la hotel Mara din Sinaia, manageri, directori şi specialişti din domeniile de activitate amintite.

A VI-a ediție a acestui eveniment s-a bucurat de un real succes, reunind mai bine de 30 de expozanți, in jur de 300 de persoane din 150 de firme vizitând standurile expoziției.

Nexus Media a fost prezentă la acest eveniment în calitate de expozant, făcându-şi simțită prezenta în acest an prin solutiile Nexus Retail, Nexus Restaurant şi Nexus Hotel.

In afară de software-ul cu aplicabilitate in domeniul Retail şi HORECA, Nexus Media a fost prezentă şi cu aplicațiile sale online (WebApps):DashBoard, Rapoarte Online, Management echipa, Notificări şi Resurse Umane.

Interesul a fost destul de ridicat, reprezentanții Nexus Media discutand pe tema aplicațiilor online cu diferite persoane interesate. In urma acestor discuții, s-a stabilit ca direcția care trebuie urmată este cea de dezvoltare a aplicațiilor de tip mobile. Respectand acest trend, Nexus Media a realizat o nouă aplicație online - Nexus SFA, cu utilizare de pe orice dispozitiv mobil (smartphone, tableta) cu ajutorul careia se vor putea face diferite operațiuni, precum: adăugare comenzi clienti, încasare cu chitanțe, încasare cu bon fiscal, facturare, urmărire solduri, urmărire trasee livrare etc.

Reprezentantii Nexus Media prezenți la eveniment (Cristian Marin şi Iulian Sarbu) au putut dialoga şi cu reprezentanții Nexus din teritoriu. Astfel, au fost prezenți la târg reprezentanți ai firmelor: Sendto Expert Galați, EcrServ Srl Iasi, Inita 1996 Srl, Grafdata Srl Iasi, Birotech Pres Targu Mures, Rel Service Srl Iasi, Fiscal Service Srl Piatra Neamț, Minim Service Oradea, 3D Ceramiche Brasov şi Rotron Conect Vaslui.

Targul s-a terminat cu o petrecere de gală, oferită de catre Patronatul Caselor de Marcat, în colaborare cu partenerul principal al evenimentului din acest an - firma Custom Production Europe.

Nexus Media mulțumeste pe aceasta cale Patronatului Comerciantilor si Servisanților de case de marcat pentru buna organizare a evenimentului şi participanților pentru prezență.

Ne vedem in 2017!

Cu stimă,

dl. Cristian Marin
Director Vanzari
Nexus Media srl
tel: 0332.730.730
m: 0731.550.612

Programează o prezentare cu un consultant Nexus Media

Doriți mai multe informații?