Profluo, platforma de procesare inteligentă a documentelor, a fost integrată cu Nexus ERP

| Integrari | 1274

Ce este Profluo?

Profluo este cea mai puternică platformă românească care te ajută să introduci foarte rapid volume mari de informații de pe facturile scanate.

Profluo este o soluție cloud, bazată pe mai multe motoare proprii de învățare automată - o formă de inteligență artificială.

Profluo este o soluție integrată fluid cu Nexus ERP, ceea ce înseamnă că putem trimite facturile digitalizate și contate complet în Profluo direct în Nexus!


Încă băgați de mână facturile?

Mult timp și mulți bani irosiți! Nimănui nu-i place ca, după terminarea unei facultăți de științe economice sau a unui liceu economic, să treacă la băgat facturi de mână. Ca orice muncă ce ne displace, ne lăsăm întrerupți, distrași, facem erori și refacem lucrările.

Viteza de înregistrare a unei facturi este redusă, așa că cu toții am fost nevoiți, pînă acum, să introducem datele cât mai sumar.
Dar ce ne facem când ne va ajunge din urmă SAF-T (faimoasa declarație D406)? Acolo va fi nevoie de rapoarte detaliate de achiziții și vânzări! De ce să riscăm un control ANAF pentru că la detaliile tranzacțiilor noi scriem doar „produse”, „servicii”, „protocol”?
Și nici căutarea în arhivă nu e un vis, mai ales când ai informații parțiale despre ce dorești să afli.


De acum înainte, nu mai pierdem timpul!

Utilizând Profluo, căpătăm o viteză de introducere de până la 6 ori mai mare!

Nu numai că vom putea colecta suplimentar și alte date utile de pe factură (nr contract, nr comandă, dată scadentă), dar Profluo ne introduce și detaliile liniilor de factură, cu lux de amănunte!

Dacă Profluo nu citește vreun câmp bine, îl corectăm rapid și data viitoare se va descurca bine, pentru că platforma învață automat din erori corectate.

Ca și Nexus, fiind o platformă cloud, Profluo este disponibilă în regim 24/7.

Pe măsură ce citim automat facturile, ele sunt arhivate digital și sunt disponibile pentru căutare imediată. Arhiva este pusă gratuit la dispoziție de Profluo. Putem obține raportări detaliate în Excel, cu toate datele citite sau completate în Profluo.


Cum funcționează?

Pașii de procesare sunt simpli:

 1. Încărcăm fișierele (pdf, jpg, png)

  Profluo le împarte automat în pagini astfel încât să putem elimina paginile inutile, să putem sparge PDF-urile (prin drag-and-drop) și să putem reordona paginile. Facem toate aceste modificări direct din interfața Profluo, fără să mai folosim alte programe ajutătoare!

 2. Validăm facturile

  Profluo extrage informațiile din imagini, organizează informațiile în antet și linii de factură și validează automat fiscal și aritmetic. Dacă e nevoie, ajustăm extragerea și aici Profluo va folosi învățarea automată! La următoarea factură similară vom vedea deja rezultatele ajustate!

 3. Contăm facturile

  Profluo traduce automat codurile de produs-furnizor în coduri produs-client și, dacă adăugăm și gestiuni pe factură, avem deja tot ce ne trebuie să operăm intrări în gestiune! Când aplicăm note contabile și centre de cost pe linii, Profluo va folosi învățarea automată pentru a ști data viitoare să-ți propună direct aceste date, pe tranzacții similare!

 4. Exportăm facturile ușor, direct către Nexus ERP

  Datorită integrării transparente, nu trebuie să mai facem exporturi și importuri de fișiere!

Cât costă?

 • E simplu - plătești doar câte pagini procesezi, fără riscuri!
 • Nu trebui să cumpărăm licențe, calculatoare sau servere!
 • Antrenarea inițială a platformei este gratuită!
 • Putem crea un număr nelimitat de utilizatori, companii, documente!


Cum începem?

Completăm formularul de mai jos şi Nexus Media se va ocupa de formalităţi sau contactăm direct Profluo.com.
După ce activăm şi configurăm serviciul putem începe să importăm documente în ERP. Integrarea este deja făcută de echipa Profluo prin Nexus API, deci va trebui să avem instalat serviciul Nexus API.


Solicitare de integrare Nexus ERP - Profluo

Mulţumim! Mesajul a fost transmis!
Atenţie! A apărut o eroare la transmisie!
=

Dupa ce primim cererea dvs. urmează să vă contactăm telefonic pentru confirmare şi detalii despre serviciu.
Programează o prezentare cu un consultant Nexus Media

Doriți mai multe informații?