| Seminarii | 316

„ Difficult Times? SuperHeRoes are Here” a fost tema acestei ediții a HR Summit Iași, desfășurată la Congress Hall Palas Iași, în perioada 12-13 octombrie 2016. Nexus Media, a fost la prima participare la HR Summit Iași, cu scopul de a promova soluțiile software pe care aceasta le oferă celor care activează în domeniul resurselor umane.

Au fost prezentate în cadrul expoziției noile module din suita NexusErp WebApps - WebHr – o extensie online ale modulelor Nexus Salarii și Nexus Resurse Umane.

În prezent platforma cuprinde module pentru:

  • Nexus Pontaj WebApp este un instrument online destinat în principal realizării pontajului salariaţilor.Oferă funcţionalităţi atât pentru manageri (pontaj, aprobări, rapoarte), cât şi pentru salariaţi (cereri concediu, fluturaşi, adeverinţe, contracte de muncă, fişa postului, etc).
  • Cursuri Online (crearea de cursuri şi testarea cunoştinţelor însuşite. Fiecare curs are un examen/test final, iar salariatul trebuie să obţină un punctaj minim pentru trecere).,Teste Online(teste de inteligenţă, teste de cunoştinţe, etc.) și Evaluarea salariaților sunt soluții software care vin în sprijinul clienților oferindu-le acestora posibilitatea de informatiza procesul de învățare, testare si evaluare a angajaților;

… și nu ne oprim aici. Alte proiecte interesante sunt planificate sau în diverse faze de dezvoltare.

Aplicațiile NexusErp WebHR vin în sprijinul celor activează în domeniul resurselor umane și nu numai. Dacă, tradițional, aplicațiile ERP sunt aplicații desktop, focusate pe viteză în operare, complexitate în configurare, siguranță, disponibilitate și conectivitate, aplicațiile NexusErp WebHR oferă instrumente complementare pentru zone în care primează mobilitatea, instrumentele personale de lucru și accesibilitatea de pe orice device smart, 24 din 24.

Câteva caracteristici ale platformei NexusErp WebApps - WebHr:

Caracteristici tehnice:
  • Aplicații Cloud, securizate, accesibile online de pe diverse dispozitive mobile
  • Transmisia datelor se face criptat, serverul web şi aplicaţia sunt protejate de un certificat SSL
  • Designul platformei este responsiv - afişare optimizată pentru orice rezoluţie de afişare: PC, tabletă, telefon, etc.
  • Serverul MsSql al clientului nu este expus online, iar datele sunt stocate într-un mediu securizat în Nexus Cloud.
  • Disponibilitate 100% - platforma Nexus Cloud este online chiar dacă serverul clientului este oprit, restartat, etc.

Am primit în timpul expoziției diverse întrebări de la cei care ne-au vizitat standul. Una din întrebările care a apărut cel mai des a fost “Aceste soluții comunică cu modulele de Resurse Umane și Salarizare? Alte întrebari au fost legate de posibilitatea utilizatorilor de a-și adăuga singur materiale și teste , dar și …Pe când un modul de Recrutare?

O dată implementată o platformă de e-Learning eficientă, bine structurată și accesibilă destinată salariaților se pun bazele unui SISTEM care va autosusține CREȘTEREA afacerii cu costuri financiare și de personal minime. Practic, platforma de e-Learning, împreună cu întreaga suită de aplicații Nexus, standardizează și automatizează evaluarea inițială, inducția, educarea, testarea și evaluarea periodică a salariaților, astfel încât ECHIPA să poată performa la capacitate maximă.

În prima zi workshop-urile s-au desfășurat în două săli diferite(Chopin și Vivaldi) , participanții având posibilitatea de a alege la care dintre acestea să participe.

În sala Chopin:

  • Mădălina Bălan,, (managing partner Hart Consulting ) a discutat despre curioşii creativi, studii de validitate, analize comparative şi motivația privind generația tânără( Millenials @Work: Psihologia generației digitale),
  • Ştefan Zoican, (HR Director Electric Plus), a pus în discuție cu profesioniştii de resurse umane subiecte precum evaluarea performanței, motivarea angajaților, grile de abilități şi grile de comportamente,
  • Viorel Jigman a discutat despre cum se poate eficientiza procesul de inducție pentru noii angajați

"Cei din generația Y sunt nativi digital, apreciază autonomia şi îşi aleg angajatori care pun accent pe dezvoltarea angajatului."

În sala Vivaldi:

  • Oana Blotan Datki (Managing Parner Consulteam) provoacă audiența: experimente, tehnici şi strategii de motivare a angajaților.Regula e simplă: autonomie, măiestrie şi scop!
  • Andrei Dunuță şi Alin Comşa, traineri SelfTrust Academy ne povestesc la ce foloseşte carisma în HR şi leadership, cum să pornim mereu cu finalul în minte şi mai ales, cum să învățăm autenticitatea de la copii
  • Adriana Aionițoae (Head of People Develoment and Recruitment,Endava ) a discutat despre "An everyone culture: Growth Mindset"

"Oamenii au, pe lângă job-ul principal, încă un job,orientat pe a ascunde vulnerabilitățile, lipsa competențelor şi teama de a-şi asuma fricile. Diferența dintre succes şi eşec este dată de ani de disciplină, muncă şi gândire concentrată pe progres." Ultimul workshop ,din prima zi, s-a desfășurat doar în sala Chopin,Anca Georgescu founder ChangeWorks&member of the board Telekom, provocând specialiştii HR!Întrebări şi răspunsuri la chestionarul lui Proust: spontaneitate sau delegare de sarcini? Să vedem: Ce apreciem cel mai mult la un specialist HR?

A doua zi a început cu Opening Remarks legate de prima zi , moderator fiind Ioana Toma , HR Manager la Urgent Cargus.

În continuare Andreea Mihnea (HR Director la Ernst&Young) a discutat despre The Silent HeRoes, Alina Dragnea( Corporate Healthcare Manager, Signal Iduna) a subliniat faptul ca angajații sunt diferiți și activați de propriile valori, iar Cristina Frîncu ( Coordinator & HR Manager deputy R&d Iasi, Continental) a prezentat idelile pe care Continental le-a implementat legate de Talent Management.

A urmat o sesiune de dezbateri : Great Power Comes with Great Responsibility, moderată de Ioana Toma în cadrul căreia Mădălina Bălan și Adriana Aionițoae au prezentat situații practice cu soluții pertinente, răspunzând întrebărilor și lansând provocări.

Andrei Dunuță şi Alin Comşa, ne-a provocat sa trecem dincolo de zona de confort.

Este oare vorbitul în public noul People engagement? Când dai tot ce ai, mai mult ca sigur!

După pauza de prânz Katrina Collier( Social Recruiting Specialist-The Serchologist, UK) a prezentat comunității de resurse umane teme legate de implicarea candidaților pe o piață competitivă, despre brandingul de angajator şi diversitatea ca oportunitate.

Participanții au avut în continuare ocazia să discute legat de transparența costurilor și libertatea de alegere a beneficiilor cu Adrian Sârbu ( Co-founder Benefit Online) și să descopere de la Mihaela Joian(HR Manager Cegeka Romania) mai multe detalii legate de programele de Talent Management implementate de Cegeka Romania.

În continuare Oana Datki, Consulteam, ne-a prezentat viziunea ei legată de motivare și diversitatea angajaților, privită ca o oportunitate în HR.

Alina Perrin, International HR Director L'Oreal a încheiat HR Summit discutând despre oameni, muncă şi responsabilitate.

"Oamenii au nevoie de sens şi de valori. Singura valoare morală pe care omul o caută pentru sine este fericirea. Relația dintre oameni şi bani ca sursă de motivare începe să pălească."

Câteva aspecte legate de organizarea evenimentului și impresii de la standuri:

  • Organizatorul expoziției: Libero Events a făcut o treabă excelentă aducând în același loc:
    • Specialiști care activează în domeniul resurselor umane cât și în domenii conexe celor de resurse umane( training, team-building, soluții software care vin în sprijinul celor din domeniul resuselor umane, etc);
    • Speakeri cu experiență, expertiză și viziune în domeniul resruselor umane
    • Participanți dornici să cunoască noile trenduri din acest domeniu.
  • Locație: Congress Hall Palas Iași – o locație primitoare, potrivită cerințelor evenimentului.
  • Mascota noastră - Nexy ne-a dat o mână de ajutor la stand, așa cum ne ajută și zilnic în aplicație, invitând participanții la discuțiicu reprezentanții Nexus prezenți la eveniment Ioana Țârloiu și Iulian Sârbu.
  • Am discutat cu participanții la conferință despre nevoile acestora legate de tehnologizare în departamentele de HR în care aceștia activează. Foarte multe companii folosesc pentru acest domeniu mai multe aplicații care nu comunică între ele, acest lucru îngreunându-le foarte mult munca.
  • Am interacționat cu alți expozanți, cu soluții concurente sau complementare, în cautare de parteneriate sau colaborări .

Am avut plăcerea să ne întâlnim cu reprezentanții companiei Maf Force(Mammamia), unul din clienții noștri și să discutăm despre provocările pe care aceștia le au legate de domeniul HR și de nevoia de a informatiza pe cât posibil anumite procese legate de acesta.

Echipa Nexus Media își ia rămas bun de la HR Summit Iași 2016 prin câteva provocări: “… testează-ți limitele și urcă treptele/la timp intruiți și bine plătiți” și vă așteaptă la următoarele evenimente.




TAG CLOUD

Securitate ciberneticaGhid de securitateSolutii securitateERPNexusErpMacOSParallelsDesktopConcediuîngrijitorDigitalizareImmFonduri nerambursabileSGRReturoGarantieReturnare0.50 leiNexus ERPMonografie contabilaNote contabile SGRContabilitate SGRSistem garantie returMSPBitdefenderGravityZoneNexus MediaE-facturaFacturareANAFDosar contabilImpozitTaxeSgrSistem garantie returnareRegiuneaNordestCursuriGratuiteAvertizareNotificareConfigurabilProgramabilRetailPlata cardViva walletInstruireCursGratuitImplementareDigitalizareAutomatizarea proceselorOptimizare fluxuriImbunatatirea proceselorScalabilitate si flexibilitateMobilitateRegiuneNordEstStrategiiEvaluareOferta digitalizareInovatieComunicareCustomsoftBaseLinkerIntegrareIndicatori economiciIndicatori finanicariAnaliza economicaFacilitatiFiscaleContribuabiliSAF-TD406DeclaratiiE-FacturaE-TransportSoftware folositCumpărare software folositVânzare software folositCOTE TVATVA5%RESTAURATEMODIFICARE COTE TVADeductibilitateCheltuieliLimitata50%VehiculeImpozit profitScop personalPart-timeTimp partialSalariiNexyshopMagazine onlineMagazine virtualeTVAConversieEfacturaAnafEtransportTransferuriAvizeMagazin onlineEcommerceAgriculturaAlimentaraFinanciareAnuale2021SalarizareCalcul salariiTratamentFiscalSponsorizare2022PiataMuncaUcraineniTichete de masaTichete cadouTichete de cresaTichete culturaleTichete de vacantaSeminariiWebinarPrezentariVenituriImpozitareBon fiscalInventarCpvDividendeProfluoApiAfaceriBeneficiiAvantajeCloudHostingSaasRedeventeSalarizereSomaj tehnicSustinere economicaSaf-tD406SaftVanzareIncasarePlataSfaComenziHrZilieriRevisalSuspendareNorma partialaConstructiiServerSistem de operareWindows 10PontajLegislatieCod fiscalProfitPierdereContabilitateReevaluareImobilizariHotelConcediu odihnaCateringEchipamnte retailMetroEchipamente retail

Programează o prezentare cu un consultant Nexus Media

Doriți mai multe informații?