| Educatie | 215

Din 8 noiembrie 2016 colegii noștri Cristian Marin şi Andreea Vornicu alături de studenții Universității "AL. I. Cuza" Iași, Facultatea de Economie și Administrarea afacerilor, specializările: Informatică Economică și Contabilitate și Informatică de Gestiune, au demarat un proiect ce se dorește a fi durabil și de un real folos atât pentru studenți, cât și pentru firmele care utilizează Nexus ERP și doresc să angajeze proaspeți absolvenți.

Astfel, la cursurile practice ale Clubul Nexus ERP sunt invitați să participe studenții interesați să-și aprofundeze cunoștințele teoretice prin susținere practică, scopul cursului fiind de familiarizare rapidă cu utilizarea și funcționalitățile soluțiilor Nexus ERP.

Obiectivul principal al acestui curs este de a îndruma fiecare cursant spre o utilizare practică cât mai corectă a principalelor soluții software cu care vine Nexus ERP.

Prima serie de studenți, noiembrie 2016 – ianuarie 2017, este pe cale să finalizeze cursul și le dorim încă de pe acum succes la susținerea testului practic final :)

Totodată, dorim să mulțumim pentru susținere d-nei prof.univ.dr. Doina Fotache.

Programează o prezentare cu un consultant Nexus Media

Doriți mai multe informații?