De ce NexyShop?

| NexyShop | 980

Ce este NexyShop?

NexyShop este o platformă web pentru vânzări online integrată și gestionată prin Nexus ERP. Este un magazin online cu funcționalități premium dar care a adus managementul şi designul acestuia la simplitatea, prin comparație, a operării unor documente contabile. Cu alte cuvinte, unul din avanatajele principale ale NexyShop este ca a reuşit să simplifice complexitatea 😊.
 
Integrarea nativă cu aplicațiile desktop sau mobile ale Nexus Media face ca NexyShop să stea deasupra unui mare pachet de aplicații inteligente şi să beneficieze atât de fluxuri de documente gata realizate, cât şi de toate automatizările existente pe platforma aplicațiilor Nexus Media.
 
Chiar dacă NexyShop este o platformă care generează automat magazine online, diversitatea de design şi personalizare poate fi practic nelimitată. Mai exact, „cărămizile” cu ajutorul cărora se construiesc magazinele se numesc componente, acestea pot fi combinate după preferințele fiecăruia, iar fiecare componentă în parte se poate personaliza după inspirația fiecărui “constructor” în parte.
 
În contextul economic actual, un alt avantaj important al NexyShop este că, datorită integrării şi automatizării dintre aplicații, magazinele mici sau aflate la început de drum îşi pot desfăşura toate operațiunile doar cu un singur salariat: preia şi livrează comenzi, facturează, gestionează depozitul/ stocurile, face comenzi la furnizori şi în acelaşi timp toate documentele se înregistreaza automat în ERP şi contabilitate.
 
Ce este NexyShop?
 

Încă aveți nevoie de programatori pentru a vă actualiza magazinul online?

Cu NexyShop nu veți avea nevoie de programatori pentru a adăuga pagini noi, promoții, bannere, pentru a schimba designul magazinului, meniul de produse, etc. Odată finalizată implementarea făcută de către consultanții Nexus, platforma NexyShop poate fi operată de către personal non-IT.
 
Desigur, atunci cand doriți un design bun al imaginilor (bannere, imagini produse, etc) va trebui ori să învățați să folosiți o aplicație de editare grafică ori să apelați la serviciile unei firme terțe.

Vă invităm să aflaţi cum vă poate ajuta NexyShop

Mulţumim! Mesajul a fost transmis!
Atenţie! A apărut o eroare la transmisie!
=

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos şi în cel mai scurt timp veţi fi contactat de un reprezentat al Nexus Media.
Programează o prezentare cu un consultant Nexus Media

Doriți mai multe informații?