| Seminarii | 361

Balul Contabililor Accounting All The Time a fost evenimentul care a animat grupurile Facebook de contabilitate si fiscalitate, atat in perioada de pregatire, cat si dupa petrecere.

Aproape 300 de persoane, profesionisti din contabilitate, audit, fiscalitate, management au incins atmosfera la Hotel Caro Bucuresti in seara de 10 decembrie 2016. Problemele specifice profesiei au fost lasate acasa, fiind invitate muzica, spiritul de petrecere, voia buna, relaxarea, socializarea prin imbratisari, dans si strangeri de mana, fara like-uri, emoticons si comments.

S-au intalnit face-to-face in cea mai mare adunare a contabililor din Romania, in care nu s-au discutat teme profesionale, cei care zilnic se ajuta si socializeaza in mediul virtual.

Nexus ERP – prezent in activitatea de zi cu zi a contabililor, a tinut sa fie prezent si la acest moment de petrecere. Ne-am implicat in eveniment prin:

  • Invitatie la Bal - ne-au insotit la petrecere: Miu Nicoleta Florentina si Munteanu Nadia.
  • Tombola Nexus Erp - sortii au fost de partea urmatorilor „petrecareti”:
    • Premiul 1 - o licență Nexus ERP + o licență Nexus Salarii + o licență Nexus Analyst - Iuliana Gabriela Pirvu, Managing Partner la Sagitarius Consulting
    • Premiul 2 - o licență Nexus ERP + o licență Nexus Salarii - Mariana Ghebosu, de la firma Contab Consult SRL
    • Premiul 3 – o licență Nexus ERP – castigata de Cosmin Stefan Dumitrascu, de la ABS Enterprises
  • Fotograful oficial al evenimentului - ne-a pozat si ne-a filmat Viorel Dragut de la Viorel Dragut Events.

Parteneri ai evenimetului au mai fost si:

  • Smart Bill - furnizor de sisteme software pentru facturare si gestiune, reprezentat de Mircea Capatana.
  • 4Secunde - furnizor de software pentru semnarea si incarcarea automata pe portalul Anaf a declaratiilor fiscale, reprezentat de Eduard Alexandrian.

Pe formularul de inscriere la Tombola Nexus ERP, la intrebarea “Ce ti-ai dori si programul tau de contabilitate nu stie sa faca?„ am primit de cele mai multe ori raspunsuri precum: atentionarea pe email a clientilor asupra soldului de plata, bilant, arhivare electronica, rapoarte online, notificari pe telefonul mobil, importul extrasului bancar, verificarea partenerilor. Nu sunt lucruri comune in toate programele de contabilitate, insa astfel de functii definesc un mod de lucru cu un grad mare de automatizare si sistematizare, in care contabilul este asistat de sistem sa ia cele mai bune decizii pentru companie.

Pana la urmatoarea petrecere Nexus ERP iti ureaza sa cresti cat mai mult gradul de Automatizare si Sistematizare a afacerii astfel incat sa ai cat mai mult timp de astfel de momente!!!

Articol realizat de
dl. Claudiu Radu
Manager zonal Nexus
0722-591665

PS. Pe masura ce se prelucreaza materialele foto de catre Viorel Dragut Events vom posta aici linkurile de descarcare pentru cei interesati :)




TAG CLOUD

Securitate ciberneticaGhid de securitateSolutii securitateERPNexusErpMacOSParallelsDesktopConcediuîngrijitorDigitalizareImmFonduri nerambursabileSGRReturoGarantieReturnare0.50 leiNexus ERPMonografie contabilaNote contabile SGRContabilitate SGRSistem garantie returMSPBitdefenderGravityZoneNexus MediaE-facturaFacturareANAFDosar contabilImpozitTaxeSgrSistem garantie returnareRegiuneaNordestCursuriGratuiteAvertizareNotificareConfigurabilProgramabilRetailPlata cardViva walletInstruireCursGratuitImplementareDigitalizareAutomatizarea proceselorOptimizare fluxuriImbunatatirea proceselorScalabilitate si flexibilitateMobilitateRegiuneNordEstStrategiiEvaluareOferta digitalizareInovatieComunicareCustomsoftBaseLinkerIntegrareIndicatori economiciIndicatori finanicariAnaliza economicaFacilitatiFiscaleContribuabiliSAF-TD406DeclaratiiE-FacturaE-TransportSoftware folositCumpărare software folositVânzare software folositCOTE TVATVA5%RESTAURATEMODIFICARE COTE TVADeductibilitateCheltuieliLimitata50%VehiculeImpozit profitScop personalPart-timeTimp partialSalariiNexyshopMagazine onlineMagazine virtualeTVAConversieEfacturaAnafEtransportTransferuriAvizeMagazin onlineEcommerceAgriculturaAlimentaraFinanciareAnuale2021SalarizareCalcul salariiTratamentFiscalSponsorizare2022PiataMuncaUcraineniTichete de masaTichete cadouTichete de cresaTichete culturaleTichete de vacantaSeminariiWebinarPrezentariVenituriImpozitareBon fiscalInventarCpvDividendeProfluoApiAfaceriBeneficiiAvantajeCloudHostingSaasRedeventeSalarizereSomaj tehnicSustinere economicaSaf-tD406SaftVanzareIncasarePlataSfaComenziHrZilieriRevisalSuspendareNorma partialaConstructiiServerSistem de operareWindows 10PontajLegislatieCod fiscalProfitPierdereContabilitateReevaluareImobilizariHotelConcediu odihnaCateringEchipamnte retailMetroEchipamente retail

Programează o prezentare cu un consultant Nexus Media

Doriți mai multe informații?