În cadrul modulului Comenzi expediție, în fereastra de editare a comenzii am inclus pagina Repartizări pentru repartizarea procentuală a profitului obținut pe mai multe sub-centre. Pentru adăugarea procentelor la nivel de comandă este necesar să definiți în nomenclatorul Clasificări, în prealabil, clasificări cu tipul Criterii de performanță. La adăugare se va selecta clasificarea dorită și se va completa un procent de repartizare. În final, suma procentelor adăugate nu trebuie să depășească 100.
În baza informațiilor introduse se va crea un raport din funcții customizate care va prezenta sumele obținute în urma aplicării acestor procente.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 23.7.

La data de 3 Iulie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate adăugare procente repartizare profit comanda expediție prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transport Expeditii şi modulul Comenzi expeditie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.7 | Nexus Media